Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Buyer

In de functie van Buyer ben je verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces inclusief de implementatie van sourcing- en leveranciers-beheeractiviteiten in overeenstemming met specifieke vereisten van de interne business partners binnen een bepaalde uitgaven categorie. In elk contact met onze (potentiële) leveranciers denk je vanuit het brede perspectief, begrijp je de belangen van alle partijen en streef je naar langdurige en duurzame relaties.

'Klantenservice' is een belangrijk onderdeel van de functie en inkopers moeten beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden en praktische kennis van belangrijke technische competenties met betrekking tot de planning van inkooptransacties, commercieel contractbeheer en leveranciersrelatiebeheer. Inkopers zullen de eerste lijn van leveranciers prestatie beheeractiviteiten bieden om een ​​duurzame en veilige levering van goederen en diensten te garanderen ter ondersteuning van de voortdurende veilige en effectieve werking van Urenco-faciliteiten.
Pak jij jouw commerciële rol in een uitdagende internationale omgeving?

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Wat vragen we? 

Persoonlijke competenties

Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Hoe werkt het bij Urenco?

Als organisatie hechten we belang aan het welzijn van onze medewerkers en helpen we hen een goede balans te vinden tussen de loopbaan en het persoonlijk leven. We bieden onze werknemers een breed scala aan carrièremogelijkheden in een sterk ontwikkelde organisatie, een moderne werkomgeving en compensatie, zoals:

Waar kom je te werken?
Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.
 


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Marco Massop, Global Category Management Lead,  tel: 0546-548296. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partner, via deze link 

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals