Do you consent to this website placing cookies on your device? You can find out more by reading our cookies policy.

Netherlands Flag
Vacancy: Proces Operator (FT)

Wat ga je doen?

Vanuit een centrale regelkamer bewaak en bedien je procesinstallaties in teamverband. Je verzamelt, ordent en analyseert proces- en installatiegegevens en verricht hiertoe metingen. Verder ben je nauw betrokken bij het verrichten van afnametesten, storingsanalyses en het 1e-lijnsonderhoud van procesinstallaties. Je beoordeelt en becommentarieert tekeningen en documenten in het kader van nieuwbouw, modificatie en onderhoud. Als Proces Operator ben je ook onderdeel van de Bedrijfs Hulp Verlening.

Wat vragen we?

- Afgeronde MBO opleiding niveau 4 in de richting van Proces & Milieu-, Besturing- of Elektrotechniek of een VAPRO opleiding op C/D-niveau.

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed

- Bereidheid om aanvullende cursussen zoals vacuümtechniek te volgen.

Werk je daarnaast graag in een team en blijf je ook onder druk kalm en doelmatig functioneren? Dan maken we graag kennis met je.

Wat hebben we jou te bieden?

-
Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een bijdrage aan collectieve zorgverzekering.
- Een informele en inclusieve cultuur waar collega’s nog echt collega’s zijn en een afdeling die samenwerkt als een hecht team.
- Goede ontwikkeling- en arbeidsmogelijkheden: wij investeren in wat jij nodig hebt.
- De mogelijkheid om mee te doen aan onze vrijwilligerswerkprojecten, bootcamps en andere kerngezond vitaliteitsactiviteiten.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.


How to apply

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jan Koop, Head of Operations, via 0546-545216. Solliciteren kan door je cv en motivatie te sturen naar Hans Hidding, HR Business Partner via deze link.

Een AIVD screening maakt deel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.