Netherlands Flag
Vacancy: Proces operator

Bedrijfsprofiel
Urenco Nederland B.V. in Almelo is onderdeel van de internationale Urenco Group met vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Urenco is een nucleaire onderneming die uranium verrijkt voor kerncentrales middels de unieke ultracentrifuge technologie en zo een belangrijke schakel vormt in de productie van betaalbare elektriciteit zonder uitstoot van broeikasgassen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Het zijn onze mensen die het succes bepalen, we doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Shift Operations
Als je op hightech niveau wilt bijdragen aan de productie van verrijkt uranium voor de wereldenergiemarkt, dan kun jij de Operator zijn binnen onze afdeling Shift Operations. Voor deze afdeling zoeken we namelijk een fulltime

Proces Operator M/V

Werkzaamheden
Vanuit de centrale regelkamer bewaak en bedien je procesinstallaties in teamverband. Je verzamelt, ordent en analyseert proces- en installatiegegevens en verricht hiertoe metingen.

Verder ben je nauw betrokken bij het verrichten van afnametesten, storingsanalyses en het 1e-lijnsonderhoud van procesinstallaties. Je beoordeelt en becommentarieert tekeningen en documenten in het kader van nieuwbouw, modificatie en onderhoud.

Het continu karakter van het verrijkingsproces betekent dat je werkt in een 5-ploegendienst. Daarnaast maakt de Bedrijf Hulp Verlening onderdeel uit van de functie.

Wat zoeken wij?

Wat hebben we jou te bieden?


How to apply

Informatie en sollicitatie

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Jan Koop, Head of Operations, tel: 0546-545216

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan bij Angie Segerink via ons sollicitatie formulier We nemen alleen sollicitaties voorzien van een motivatie en CV in behandeling.

Een persoonlijkheidsonderzoek kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Bij gebleken geschiktheid wordt de procedure afgerond met een AIVD-antecedenten onderzoek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.