Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Sales Coördinator Stable Isotopes

 

Sales Coördinator Stable Isotopes

 

Als Sales Coördinator kom je te werken in een team vol ambitie, binnen de sterk groeiende business unit Stable Isotopes. Met groei komen uitdagingen maar zeker ook kansen! De focus van jouw team ligt dan ook op expansie waarbij iedereen een steentje kan bijdragen in een leuke en ongedwongen sfeer.


Jij bent hét aanspreekpunt voor onze internationale klanten, voorziet hen van product- en leveringsinformatie en zorgt voor de orderintake en alles wat daarbij hoort. Je vervolgt orders verder intern en hiervoor werk je samen met de afdelingen Productie, R&D en Logistiek. Ook draag je zorg voor een correcte administratie en adequate informatievoorziening.


In jouw rol bedien je klanten uit uiteenlopende markten: industrieel, medisch en research. Dit maakt je klantenportefeuille erg divers. Je hebt klanten met uiteenlopende functies (van inkoper tot onderzoeker) uit allerlei culturen die elk hun eigen behoefte hebben, en weet vanuit jouw kennis, ervaring en inlevingsvermogen de juiste vertaling te maken naar ons product.  

 

Wat je gaat doen


Wat ik het leukste vind is dat geen elke dag hetzelfde is, omdat je met deze functie zo kort op de klanten staat. Hierdoor komen er iedere keer nieuwe uitdagingen op je pad. 

Monique, Sales Coördinator


Dit is jouw achtergrond

 

Als je jezelf moet omschrijven, gebruik je deze eigenschappen

 

Verrijk je toekomst, join us!
Alleen ga je sneller, samen kom je verder: wij verrijken onze teams graag met diverse talenten.
Ben je enthousiast over de functie maar twijfel je of jouw achtergrond voldoende aansluit? Dan willen we je aanmoedigen om toch door te lezen. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!

 

Wat hebben we jou te bieden?


Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!


How to Apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Martijn van Hezel, Commercial Manager, op telefoon: 0623614225. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248. 

Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Elke Tiehuis, Talent Acquisition Business Partner, via deze link.


Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals