Do you consent to this website placing cookies on your device? You can find out more by reading our cookies policy.

Netherlands Flag
Vacancy: Maintenance Engineer

Wat krijg jij?

Wat heb jij nodig?

Jouw werkdag

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor alle gebouw gebonden installaties van Urenco. Je bent sparringpartner op het gebied van onderhoudsstrategieën en beleid.

Waar ben jij sterk in?

In deze functie hoef jij je niet tot in detail bezig te houden met techniek, maar je hebt er wel affiniteit mee. Jij bent iemand die analytisch is en stevig in zijn/haar schoenen staat. Je moet goed relaties kunnen opbouwen binnen meerdere lagen van de organisatie.

Over Urenco

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met hun product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Bij Urenco krijgen mensen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Ze doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Jouw team
Je komt in een team van 6 man terecht, waarvan 2 directe collega’s op maintenance die zich met andere disciplines bezig houden.


How to apply

Is dit jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer dan hier.

Eqib | The Human Factor
Ike Hoppenbrouwer
Tel.: 074 349 40 74
E-mail: i.hoppenbrouwer@eqib.nl
www.eqib.nl

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.