Netherlands Flag
Vacancy: (junior) HR adviseur

De afdeling Human Resources ontwikkelt, in samenspraak met het (lijn)management, een adequaat HR-beleid en een optimale organisatie qua structuur en bezetting teneinde een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering te realiseren. We maken als afdeling een grote ontwikkeling door; de strategische richting van de organisatie, de vernieuwde matrix structuur en de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt maken dat onze rol als businesspartner steeds belangrijker wordt. Aandacht voor de mens in de organisatie en een goede en prettige dienstverlening horen daar bij. Jouw belangrijkste drie speerpunten zijn: Employee Experience, High Quality Processes en Strong Data. Voor ons gezellige team zijn we daarom op zoek naar een (junior) HR adviseur

Wil jij een sleutelrol vervullen in de excellente dienstverlening van HR?

Wat ga je doen?

Wat vragen we?

Persoonlijke competenties

Wat hebben we jou te bieden?

Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.


How to apply

De vacature wordt zowel intern als extern uitgezet, intern geniet de voorkeur. Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Marielle Smit, Head of Human Resources, tel: 0546-545168.  Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om voor 21 januari 2022 a.s. je sollicitatie te richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partner, via ons sollicitatieformulier.

Alleen sollicitaties voorzien van motivatie en CV nemen wij in behandeling. Een persoonlijkheidsonderzoek kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.