Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Ervaren Recruiter

De afdeling Human Resources maakt een grote ontwikkeling door; de strategische richting van de organisatie en de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt maken dat onze rol steeds belangrijker wordt. Aandacht voor de mens in de organisatie en een uitstekende dienstverlening horen daar bij. Vanwege een sterke groei van de organisatie zijn we op zoek naar meerdere ervaren recruiters.

Je werkt nauw samen met de lijnmanagers en de HR Business Partners, je geeft heldere verwachtingen af en zorgt voor het aantrekken van een sterke mix van talent. Bij Urenco zoeken we vooral technische profielen; Operators, Technicians, Engineers, Technische projectmanagers.

Werken bij Urenco betekent een unieke baan bij een uniek bedrijf. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Urenco Nederland in Almelo is onderdeel van de internationale Urenco Group met vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Wat ga je doen?

 

Wie ben jij?

Je bent assertief en verbindend. Een echte netwerker, gericht op samenwerking. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het aantrekken van nieuw talent. Verder:

 

Wat heeft Urenco jou te bieden?

Als organisatie hechten we belang aan het welzijn van onze werknemers en helpen we hen een goede balans te vinden tussen de loopbaan en het persoonlijk leven. We bieden onze werknemers een breed scala aan carrièremogelijkheden in een sterk ontwikkelende organisatie, een moderne werkomgeving en bijpassende compensatie, zoals:


How to apply

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Marielle Smit, Head of HR, marielle.smit@urenco.com. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren? Je kunt je sollicitatie richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partner, via deze link.

Voldoe je niet aan alle vereisten? De echte fit voor een baan zit niet altijd in je huidige ervaring of opleiding. We streven naar sterke, diverse en complementaire teams, in een inclusieve en authentieke werkplek. Dus als je enthousiast bent over deze functie, maar je eerdere ervaring niet perfect overeenkomt met elke kwalificatie in de functiebeschrijving, raden we je aan om toch te solliciteren. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen en maken we graag kennis met je!

 

Alleen sollicitaties voorzien van motivatie en CV nemen wij in behandeling. Een persoonlijkheidsonderzoek kan onderdeel zijn van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals