Netherlands Flag
Vacancy: Technician Maintenance Electrical 700-systemen

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Maintenance Electrical (MNT-E ) voert binnen Maintenance onderhoud uit aan elektrische installaties op de Urenco site in Almelo. De afdeling Electrical is verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt in stand houden van de elektrische installaties en onderdelen. Deze is opgedeeld in power supply, 700-systemen en E&I, 500-systemen. Op deze manier borgen we de functionaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties binnen Urenco Nederland. De afdeling bewaakt op deze wijze de veiligheid en continuïteit van het productieproces. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime Technician Maintenance Electrical 700-systemen.

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze installaties?  

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Wat vragen we?

Persoonlijke competenties

Wat hebben we jou te bieden?


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Roger van Wilsem, tel: 0546-545367. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Sophie Dijkstra, HR Business Partner, tel: 0546-545248.

Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen via ons sollicitatieformulier.

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.                                                                                           

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.