Netherlands Flag
Vacancy: Technician Facility

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Maintenance Facilitair (MNT-F ) levert binnen Urenco een breed pakket aan facilitaire diensten en voert daarnaast onderhoud uit aan gebouwgebonden systemen op de Urenco site in Almelo. De afdeling Maintenance Facilitair is opgedeeld in twee vakgroepen; Technical Warehouse en Facilitaire Dienstverlening. De Technician Facility is de schakel tussen de interne klantvraag en de benodigde facilitaire diensten en de uitvoering daarvan (regiefunctie). Vanwege pensionering zijn we voor deze afdeling op zoek naar een fulltime Technician Facility.

Wil jij een bijdrage leveren aan een servicegerichte facilitaire organisatie?  

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Wat vragen we?

Persoonlijke competenties

Wat hebben we jou te bieden?


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Laurens Pouwel, Facility Manager tel: 0546-545140. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Sophie Dijkstra, HR Business Partner, tel: 0546-545248. Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen via ons sollicitatieformulier.

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.                                                                                           

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.