Do you consent to this website placing cookies on your device? You can find out more by reading our cookies policy.

Netherlands Flag
Vacancy: Employee Maintenance Support

De afdeling Maintenance Support is verantwoordelijk voor het bewaken van de functionaliteit en het bijdragen aan beschikbaarheid en betrouwbaarheid van alle systemen. Dit doen zij door middel van het in kaart brengen van kwetsbaarheden, het opzetten van onderhoudsplannen in relatie tot de vergunning en wet & regelgeving en onderliggende taakinstructies. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor het plannen en afstemmen van technische activiteiten om deze veilig en efficiënt uit te laten voeren. Dit alles wordt geborgd in het ERP systeem SAP. 

Wat ga je doen?

Als Employee Maintenance Support (1,0 fte) controleer je samen met de Senior Planner meldingen in SAP, ondersteun je bij het opstellen van de financiële rapportage en ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de planningswerkzaamheden voor de gehele site. Dit doe je door intensief contact te houden met coördinatoren van diverse afdelingen, alsmede de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoer. Tevens stel je nieuwe taakinstructies op en verwerk je alle wijzingen in de bestaande taakinstructies. Hierbij heb je veelvuldig contact met de afdeling compliance die gaat over wet- & regelgeving.

Wat vragen we?

Persoonlijke competenties

Je bent een teamspeler die positief en flexibel ingesteld is. Het is belangrijk dat je sociaal vaardig en zorgvuldig in de uitvoering van je werk bent. Je bent dienstverlenend naar interne klanten en je werkt resultaatgericht, proactief en accuraat. Met oog voor detail zie je altijd wanneer er ruimte voor verbetering is en neem je initiatief om dit bespreekbaar te maken.


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Christian Rietman, Team Leader Maintenance Support, tel: 0546-548291. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-548285. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit  door je CV en motivatie te sturen aan Karen van der Zee, HR Business Partner via solliciteren@urenco.com.

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2 vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Het zijn onze mensen die het succes bepalen, we doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Een persoonlijkheidsonderzoek kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.