Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Teamleader Maintenance Electrical C&I

Maintenance Electrical (MNT-E) voert binnen Maintenance onderhoud uit aan alle elektrische systemen op de Urenco site in Almelo. Hier binnen is de afdeling Control & Instrumentation (C&I) verantwoordelijk voor het efficiënt in stand houden van diverse automatiseringssystemen op zowel hardware als software gebied. Op deze manier borgen we de functionaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties binnen Urenco Nederland. De afdeling bewaakt op deze wijze de veiligheid en continuïteit van het productieproces en zoekt daarvoor versterking in de vorm van een fulltime teamleader. 

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

 

Wat vragen we?


Welke persoonlijke competenties neem je mee?

 

 

Wat hebben we jou te bieden?


How to Apply

Waar kom je te werken?
Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Bert de Vries, tel: 0546-545379 / 06-53862241. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248.Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partners, via deze link.

Wij verrijken onze teams graag met diverse talenten. Ben je enthousiast over de functie maar matchen je opleiding en ervaring niet volledig? Dan willen we je aanmoedigen om toch te solliciteren. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!


Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals