Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Uranium-/Safeguards Accounting Specialist

Het verrijkte uranium van Urenco wordt geleverd naar kerncentrales over de hele wereld. De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor het beheer van alle activiteiten met betrekking tot de ontvangst, verzending, verplaat-sing, opslag van UF6-cilinders en verpakkingsmaterialen. De Uranium & Safeguards Accountant Specialist  verwerkt de uranium aan- en uitlevering en productiegegevens in de uranium- en safeguards boekhouding. Adviseert over de behandeling, verificatie en compilatie van productie-gegevens zoals die in de uranium- en safeguards boekhouding zijn verwerkt. Rapportages worden opgesteld en gerapporteerd aan Urenco management en aan (inter)nationale autoriteiten zoals de Nederlandse overheid, Euratom en de IAEA (International Atomic Energy Agency).

Bij hoeveel cijfers achter de komma wordt het voor jou uitdagend?
 

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? 

Wat vragen we? 

Persoonlijke competenties

Wat hebben we jou te bieden?

Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.
 


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature contact opnemen met Bart Engbers, Head of Logistics, tel: 0546-545277. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248.

Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Belinda Neve, HR Business Partner, via deze link.

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.                                                                                          

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals