Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Technisch Training Specialist

Binnen het team Operational Support hebben we het doel installaties veilig, goed en operationeel in bedrijf te nemen. Ons team bestaat uit meerdere vakdisciplines. Eén van de disciplines is support geven op het operationeel trainen. De organisatie is volop aan het ontwikkelen en groeien. Voor de vakdiscipline “Training & Development” zijn wij daarom op zoek naar een

 

Technisch Training Specialist (32-40 uur)

Heb je oog voor wat een medewerker en of een organisatie nodig heeft voor (door) groei
en haal jij je energie uit persoon ontwikkeling en organisatie verbetering?

 

 

Als Technisch Training Specialist ben je samen met je collega Janine (mede) verantwoordelijk voor het organiseren en ontwikkelen van trainingen binnen de afdeling Operations. Je bewaakt de kwaliteit van opleidingstrajecten voor nieuwe Operators en het Operators certificeringstraject en werkt hierin nauw samen met Sanne, onze L&D Manager.

 

Wat je gaat doen

Om je functie goed te kunnen uitvoeren hou je intensief contact met diverse disciplines binnen Urenco Nederland.

 

In mijn rol ben ik continu bezig om vanuit zowel een technisch als een didactisch oogpunt een ontwikkelbehoefte te signaleren en daarvoor een passende leermethode te ontwikkelen, met oog voor zowel de medewerkers als de organisatie.
Deze unieke combinatie, tussen mens en techniek, maakt dat ik elke dag met veel passie en plezier mijn werk doe! 

Janine, Technisch Training Specialist


Dit is jouw achtergrond

 

Als je jezelf moet omschrijven, gebruik je deze eigenschappen

 

Verrijk je toekomst, join us!
Alleen ga je sneller, samen kom je verder: wij verrijken onze teams graag met diverse talenten.
Ben je enthousiast over de functie maar twijfel je of jouw achtergrond voldoende aansluit? Dan willen we je aanmoedigen om toch door te lezen. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!

 

Wat hebben we jou te bieden?


Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!


How to Apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Patrick Meijer, Operations Support Manager, op telefoon: +31 (0)620221181. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248. 

Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Elke Tiehuis, Talent Acquisition Business Partner, via deze link.


Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals