Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Technician Facility

Maintenance Facilitair (MNT-F ) levert binnen Urenco een breed pakket aan facilitaire diensten en voert daarnaast onderhoud uit aan gebouwgebonden systemen op de Urenco site in Almelo. De afdeling Maintenance Facilitair is opgedeeld in twee vakgroepen; Technical Warehouse en Facilitaire Dienstverlening. De Technician Facility is de schakel tussen de interne klantvraag en de benodigde facilitaire diensten en de uitvoering daarvan (regiefunctie). We zijn voor deze afdeling op zoek naar een fulltime

Technician Facility

Wil jij een klantgerichte bijdrage leveren aan een professionele servicegerichte facilitaire organisatie?

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Wat vragen we? 

Persoonlijke competenties

Hoe werkt het bij Urenco?

Waar kom je te werken?
Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.
 


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Laurens Pouwel, Facility Manager,  tel: 06-10825778. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248.

Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partner, via deze link.

Wij verrijken onze teams graag met diverse talenten. Ben je enthousiast over de functie maar matchen je opleiding en ervaring niet volledig? Willen we je aanmoedigen toch te solliciteren. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten dus aarzel niet om te solliciteren

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals