Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: System Engineer Mechanical

Binnen de afdeling Engineering & Projects is de afdeling Design verantwoordelijk voor de bewaking van het Design van de hoofdsystemen (Proces, Plant Control, Plant-IT, Utilities, Elektro en Gebouw). Design borgt de kennis van de hoofdsystemen, waar ook de processen van Stable Isotopes een integraal onderdeel van uitmaken. 

Voor deze afdeling Design zijn wij specifiek voor de Utilities-Systemen op zoek naar een:


System Engineer Mechanical

 

Als System Engineer ben je de tussenpersoon en kennisdrager van systemen vanuit Urenco Nederland naar Project Engineering. Bij grote projecten beoordeel je het voorgestelde ontwerp en werk je volgens de kernwoorden “Onafhankelijkheid” en “Design Bewaking”. Je doet actief mee tijdens HAZOP studies en andere design reviews. Voorafgaand aan kleinere activiteiten of plant modificaties kan je worden ingezet bij bestaande of nieuwe Engineer vraagstukken. Er wordt een actieve bijdrage gevraagd van je bij het opstellen en/of beoordelen van een Design Change Request (DCR). 

Je ondersteunt Maintenance, Operations en Compliance onder andere tijdens het uitvoeren van RCM-studies en het beheer van safety systemen voor het Proces en Utilities. Als System Engineer ben je de kennisbank van het betreffende systeem voor alle installaties binnen onze plant. Hierdoor kan je vraagstukken die lokaal ontstaan, van andere Urenco-sites of externe bedrijven afkomstig zijn beoordelen en beantwoorden. Als vanzelfsprekend weet je SME’s (Subject Matter Experts) uit andere afdelingen en de Asset Owner(s) te motiveren bij te dragen aan de verdere uitbouw van kennis en designbewaking. 

 

Wat vragen we?


Persoonlijke competenties

Je hebt een analytische blik, herkent patronen en trends en kan feiten goed doorzien. Complexe concepten pak je met gemak aan en je creëert eenvoudig nieuwe inzichten. Je bent een echte teamspeler en werkt graag samen met collega’s aan een beter teamresultaat. Je bouwt mee aan een leercultuur en moedigt dit van harte aan. 

 

Wat hebben we jou te bieden?


Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!


How to Apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Marcel van de Aast, Manager Design, op telefoon: 0546-545461 of 06-13224701. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partners, via deze link.

Wij verrijken onze teams graag met diverse talenten. Ben je enthousiast over de functie maar matchen je opleiding en ervaring niet volledig? Dan willen we je aanmoedigen om toch te solliciteren. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals