Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Support Engineer

Voor de expansie van verrijkingscapaciteit binnen Urenco Nederland zijn, voor de technische ondersteuning vanuit Urenco Nederland, vacatures ontstaan voor de rol support engineering. 

De Engineering afdeling binnen Urenco is verantwoordelijk voor het beheer, de controle en de voortgang van de engineeringprocessen. Dit is gedurende de gehele levenscyclus van het ontwerp, de initiatieffase tot en met de uiteindelijke overdracht aan de klant. Engineering taken kunnen variëren van compleet nieuwe constructies, systemen of installaties of aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen van de huidige operationele installaties, systemen of gebouwen.

Vanwege groei zijn we binnen dit team op zoek naar een  

Support Engineer

Wil jij bijdragen aan het beheer, de controle en de voortgang van de engineeringsprocessen?  

 

Als Support Engineer ondersteun je het ontwerpproces voor de gedefinieerde projectscope en in overeenstemming met de relevante Urenco-regels, -procedures en -richtlijnen. Je komt te werken binnen de afdeling Engineering & Projects.   


Wat jij gaat doen

 

Dit is jouw achtergrond

 

Als je jezelf moet omschrijven, gebruik je deze eigenschappen

 

Verrijk je toekomst, join us!
Alleen ga je sneller, samen kom je verder: wij verrijken onze teams graag met diverse talenten.
Ben je enthousiast over de functie maar twijfel je of jouw achtergrond voldoende aansluit? Dan willen we je aanmoedigen om toch door te lezen. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!

 

Wat hebben we jou te bieden?


Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!


How to Apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Joost Wijnant Head of Engineering en Projects tel: 0546545301 of Brendan McElroy, Manager Engineering, tel: 0546-548134. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248. 

Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Elke Tiehuis, Talent Acquisition Business Partner, via deze link.


Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals