Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Stagiaires gezocht!

Wil je stage lopen bij Urenco? Dat kan! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar jong talent. Laat ons weten wie jij bent en waar jij energie van krijgt en wie weet staat er binnenkort een goede kop koffie, een eigen werkplek en een gezellig team voor jou klaar.

Wat vragen we?

Je bent nieuwsgierig en leergierig. Je hebt een frisse kijk op dingen. Je wilt de kennis die jij hebt opgedaan tijdens je opleiding graag delen met anderen. We zoeken stagiaires die vol enthousiasme en met 100% inzet aan de slag gaan.

Wat hebben we jou te bieden?

Stage lopen bij Urenco betekent werken en leren in een unieke omgeving. We zijn een technisch bedrijf met veel innovatie en veel aandacht voor optimalisatie in duurzaamheid. Je kunt heel veel van ons leren en we geven onze kennis graag door, je krijgt bij ons veel kansen. Maar we willen ook graag van jou leren!

Wij hebben volop mogelijkheden op MBO, HBO en WO niveau. Passende studierichtingen zijn o.a. Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, (Technische) Bedrijfskunde, Chemie en Procestechniek. Volg je een andere studie en heb je interesse om bij Urenco stage te lopen? Wij zien jouw motivatie graag tegemoet om verdere mogelijkheden te bekijken. 

En bevalt de stage van twee kanten? Dan is de kans groot dat je bij Urenco kan blijven. 


How to Apply

Meer weten over Urenco? Check onze website www.urenco.com.

Direct solliciteren? Dat kan via ons sollicitatieformulier.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals