Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Proces Operator I Enrichment Stable Isotopes

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Daarnaast verrijken we ook stabiele isotopen die worden gebruikt voor medische, industriële en research toepassingen. Onze producten zijn de basis voor 2 miljoen kankerbehandelingen per jaar wereldwijd en Urenco is de enige westerse producent van deze producten. De vraag naar onze producten stijgt enorm en daarom zijn we op zoek naar een fulltime

Proces Operator I Enrichment Stable Isotopes

Als operator draag je op hightech niveau bij aan de productie van verrijkte stabiele isotopen voor levering aan klanten wereldwijd.

Werkzaamheden

Zowel vanuit een centrale regelkamer als vanuit lokale besturingen bewaak en bedien je samen met je team procesinstallaties.  Je verzamelt, ordent en analyseert proces- en installatiegegevens en verricht hiertoe metingen en analyses. Verder ben je nauw betrokken bij het verrichten van afnametesten, storingsanalyses en het 1e-lijnsonderhoud van procesinstallaties. Je beoordeelt en becommentarieert tekeningen en documenten in het kader van nieuwbouw, modificatie en onderhoud.

Door het continue karakter van de verrijkingsprocessen is het mogelijk dat je wordt opgenomen in het consignatie rooster waarbij je eens in de 5 weken een week consignatie dienst hebt.

Wat zoeken wij?

Wat hebben we jou te bieden?


How to Apply

Wanneer je meer informatie wilt over de functie dan kun je contact opnemen met Edwin Mulder, Operations Manager Stable Isotopes, tel: 0546-545128. Is je interesse gewekt? Solliciteer dan bij Belinda Neve via ons sollicitatie formulier. We nemen alleen sollicitaties voorzien van een motivatie en CV in behandeling.

Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Een persoonlijkheidsonderzoek kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Bij gebleken geschiktheid wordt de procedure afgerond met een AIVD-antecedenten onderzoek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals