Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Proces Operator

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Shift Operations
Als je op hightech niveau wilt bijdragen aan de productie van verrijkt uranium voor de wereldenergiemarkt, dan kun jij de Operator zijn binnen onze afdeling Shift Operations. Voor deze afdeling zoeken we namelijk een fulltime Proces Operator

Werkzaamheden
Vanuit de centrale regelkamer bewaak en bedien je procesinstallaties in teamverband. Je verzamelt, ordent en analyseert proces- en installatiegegevens en verricht hiertoe metingen.

Verder ben je nauw betrokken bij het verrichten van afnametesten, storingsanalyses en het 1e-lijnsonderhoud van procesinstallaties. Je beoordeelt en becommentarieert tekeningen en documenten in het kader van nieuwbouw, modificatie en onderhoud.

Het continu karakter van het verrijkingsproces betekent dat je werkt in een 5-ploegendienst. Daarnaast maakt de Bedrijf Hulp Verlening onderdeel uit van de functie.

Wat zoeken wij?

Wat hebben we jou te bieden?


How to apply

Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Seeger ter Laak, Deputy Head of Operations, tel: 0546-545303

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan bij Belinda Neve via ons sollicitatie formulier We nemen alleen sollicitaties voorzien van een motivatie en CV in behandeling.

Een persoonlijkheidsonderzoek kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Bij gebleken geschiktheid wordt de procedure afgerond met een AIVD-antecedenten onderzoek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals