Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Payroll & Benefits Specialist

De afdeling Human Resources ontwikkelt, in samenspraak met het (lijn)management, een adequaat HR-beleid en een optimale organisatie qua structuur en bezetting teneinde een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering te realiseren. We maken als afdeling een grote ontwikkeling door; de strategische richting van de organisatie en de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt maken dat de rol van HR steeds belangrijker wordt. Aandacht voor de mens in de organisatie, een goede en prettige dienstverlening horen daar bij. Jouw belangrijkste speerpunten zijn: een correcte en vloeiende Payroll, Compensation & Benefits vraagstukken & rapportages. Wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van onze huidige collega zijn wij op zoek naar een Payroll & Benefits Specialist

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Wat vragen we?

Persoonlijke competenties

Hoe werkt het bij Urenco?
Als organisatie hechten we belang aan het welzijn van onze werknemers en helpen we hen een goede balans te vinden tussen de loopbaan en het persoonlijk leven. We bieden onze werknemers een breed scala aan carrièremogelijkheden in een sterk ontwikkelende organisatie, een moderne werkomgeving en bijpassende compensatie, zoals:

Waar kom je te werken?
Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

 


How to apply

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief in te sturen. Heb je een vraag of wil je meer weten over de functie? Hiervoor kan je contact opnemen met Harold van Aart of mail naar haroldvanaart@theadminpeople.nl

Urenco heeft het recruitmentproces voor deze vacature uitbesteed aan The AdminPeople. Alle reacties die direct bij Urenco binnenkomen van kandidaten of recruitment bureaus, worden direct doorgezonden naar The AdminPeople ter afhandeling.

 

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals