Do you consent to this website placing cookies on your device? You can find out more by reading our cookies policy.

Netherlands Flag
Vacancy: Learning & Development specialist (FT)

Wat ga je doen?

Onze 3 speerpunten voor de komende jaren zijn Employee Experience, High Quality Processes and Strong Data.

Als L&D specialist maak je het verschil door medewerkers en lijnmanagers te adviseren en ondersteunen in het ontwikkelen van strategische en individuele opleidingsplannen. Dit doe je op basis van de strategie van de organisatie, de kennis- en ontwikkelbehoefte van mens en organisatie en het beschikbare budget. Bovendien zien we graag dat je het principe “blended learning” verder handen en voeten geeft. Voor deze rol is het dus belangrijk dat je kunt plannen en organiseren en dat je verbinding maakt met afdelingsleiders en medewerkers door de hele organisatie. Je werkt in deze functie nauw samen met de HR business partners en je L&D collega’s binnen de groep.

Concreet betekent dit onder andere dat je 

Wat vragen we?

Persoonlijke competenties

Wat hebben we jou te bieden?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.


How to apply

Spreekt deze functie je aan, herken je jezelf in hetgeen omschreven en heb je óók nog – aantoonbaar – gevoel voor humor? Dan kun je voor meer informatie over de inhoud van deze vacature contact opnemen met Marielle Smit, Head of Human Resources, tel: 0546-545168. Wanneer je helemaal niet meer twijfelt mag je direct je sollicitatie richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partner via ons sollicitatieformulier

Alleen sollicitaties voorzien van motivatie en CV nemen wij in behandeling.

Een persoonlijkheidsonderzoek kan een onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.