Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Lab Operator (DTF)

Voor Urenco Technology & Development (UTD), het bedrijfsonderdeel dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en toepassingen gericht op het versterken van het koolstofarme energieaanbod en de levering van medische isotopen en toepassingen gericht op decommissioning zijn we op zoek naar een:

 

 Lab Operator (DTF)

Wil jij werken aan nieuwe R&D programma’s?

Deze functie biedt een geweldige kans om mee te groeien met het bedrijf en een nieuw bedrijfsonderdeel te implementeren. De Lab Operator DTF is verantwoordelijk voor de activiteiten binnen Decommissioning Test Facility (DTF), het ontwikkelen en instandhouden van lab faciliteiten en bijbehorende know-how en het mede ontwikkelen van nieuwe (experimentele) R&D programma’s. Dit doe je in nauwe samenwerking met de UTD R&D Managers en Chemistry Services onder supervisie van de UTD Lab Manager.

Werken bij Urenco betekent een unieke baan bij een uniek bedrijf. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Urenco Technology & Development (UTD) is onderdeel van de internationale Urenco Group met vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Deze functie heeft standplaats Almelo.

Wat ga je doen?

Wat vragen we?

Welke persoonlijke competenties neem je mee?

Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Wat heeft Urenco jou te bieden?

Als organisatie hechten we belang aan het welzijn van onze werknemers en helpen we hen een goede balans te vinden tussen de loopbaan en het persoonlijk leven. We bieden onze werknemers een breed scala aan carrièremogelijkheden in een sterk ontwikkelende organisatie, een moderne werkomgeving en bijpassende compensatie, zoals:


How to Apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Maarten van Wijnkoop, Maarten.VanWijnkoop@urenco.com. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren? Je kunt je sollicitatie richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partner, via deze link.

Alleen sollicitaties voorzien van motivatie en CV nemen wij in behandeling. Een persoonlijkheidsonderzoek kan onderdeel zijn van de procedure.

Voldoe je niet aan alle vereisten? De echte fit voor een baan zit niet altijd in je huidige ervaring of opleiding. We streven naar sterke, diverse en complementaire teams, in een inclusieve en authentieke werkplek. Dus als je enthousiast bent over deze functie, maar je eerdere ervaring niet perfect overeenkomt met elke kwalificatie in de functiebeschrijving, raden we je aan om toch te solliciteren. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen en maken we graag kennis met je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals