Netherlands Flag
Vacancy: Cyber Security Manager

Beveiliging heeft de hoogste prioriteit binnen Urenco. Het Security team zorgt dat Urenco’s belangen in mensen, kennis, installaties en materialen beschermd blijven tegen interne, externe en cyberdreiging. Het Security team van Urenco Nederland werkt samen met Urenco Group Cyber en de Cyber teams op de andere Urenco locaties en valt onder de afdeling Compliance. Ter uitbreiding van het Security team zijn we op zoek naar een Cyber Security Manager.

Wil jij Urenco Nederland beschermen tegen cyberdreiging?

Als Cyber Security Manager borg je dat in de IT/OT architectuur de juiste security principes en technologie worden toegepast. Daarnaast zorg je ervoor dat de cyber procedures voor gebruikers op orde zijn. Je beoordeelt HW/SW settings en firewall configuraties op security aspecten. Ook beoordeel je opties om nieuwe technologie in te zetten Daarnaast bouw je de Computer security Incident response processen uit, voer je interne inspecties en audits uit en draag je bij aan de security awareness binnen UNL.

Wat vragen we?

Welke persoonlijke competenties neem je mee?

Wat hebben we jou te bieden?

Waar kom je te werken?
Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.


How to apply

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Anno Keizer, Site Security Manager, tel: 0546-545130. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan karen v.d. Zee, HR Adviseur, via deze link.
Alleen sollicitaties voorzien van motivatie en CV nemen wij in behandeling.

Een persoonlijkheidsonderzoek kan onderdeel zijn van de procedure
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals