Netherlands Flag
Vacancy: Compliance Specialist QHSE

Veiligheid en gezondheid hebben de hoogste prioriteit binnen Urenco. De afdeling Compliance stelt zeker dat Urenco opereert binnen de relevante nationale en internationale wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, milieu, Arbo en safeguards. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een Compliance Specialist QHSE (fulltime). 

Wil jij ervoor zorgen dat Urenco binnen de nationale en internationale wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en gezondheid opereert?

Als Compliance Specialist vertaal je wet- en regelgeving naar de interne Urenco processen. Je begeleidt of voert veiligheidsstudies uit. Je stelt rapportages over milieu- en veiligheidszaken op naar de overheid. Daarnaast vertegenwoordig je de afdeling Compliance op het gebied van veiligheid en milieu in interne projecten. Incidenten en voorvalanalyses worden door jou uitgevoerd of begeleid en je voert risico analyses uit.

Wat vragen we?

Persoonlijke competenties

Hoe werkt het bij Urenco? 

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Edwin Vollenbroek, Systems Compliance Manager, tel: 0546-545114. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om voor 5 januari a.s. je sollicitatie te sturen naar Karen van der Zee, HR Adviseur, via solliciteren@urenco.com.

Een persoonlijkheidsonderzoek is onderdeel van de selectieprocedure.  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.