Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Stagiair elektrotechniek

De afdeling Maintenance Support houdt zich o.a. bezig met onderhoud strategieën, onderhoudsanalyses, periodieke storingsanalyses (Systematic Failure), verbeteringen zoeken in installaties in relatie tot onderhoud en het in kaart brengen van veroudering van assets en installaties. De leeftijd van installaties en assets op de Urenco Nederland site verschillen van een paar jaar oud tot in sommige gevallen wel 30+ jaar oud, waardoor er een ruime variatie is van gebruikte technieken, jong en oud. Door de hoge kwaliteit van het preventieve onderhoud houden wij veel van onze installaties en assets gezond en onderhoudbaar. Maar we vinden het ook belangrijk om oog te hebben voor energiebesparende maatregelen.

Wij zoeken een stagiair die samen met ons op zoek gaat naar energiebesparende maatregelen in relatie tot onderhoud (NetZero). Je kan daarbij bijvoorbeeld denken aan het uitvoeren van een onderzoek om te bepalen of reductie mogelijk is. Of bijvoorbeeld het aanpassen van standaard spareparts voor energiezuinig onderdelen, of het proces opzetten om Best Beschikbare Techniek toe te passen bij vervanging etc.


Wij zoeken daarom een stagiair:

HBO/WO elektrotechniek

Wil jij een rol spelen in de verwezenlijking van een CO2 neutraal Urenco?
 

De stageperiode omvat in hoofdlijnen de volgende taken:

   Wat vragen we van jou?

Wat hebben wij jou te bieden?

Waar kom je te werken?
Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen.
Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

 


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze stage vacature kun je contact opnemen met Janneau Hauber, Maintenance Engineer,  tel: +31 (0)546 545179 Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248.

Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partner, via ons sollicitatieformulier. 

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals