Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Maintenance Engineer Electrical / Reliability Engineer

Maintenance Engineer Electrical / Reliability Engineer

De afdeling Maintenance Support is verantwoordelijk voor het bewaken van de functionaliteit en het bijdragen aan beschikbaarheid en betrouwbaarheid van alle systemen. Dit doen zij door middel van het in kaart brengen van kwetsbaarheden, het opzetten van onderhoudsplannen in relatie tot de Vergunning en Wet & Regelgeving met onderliggende taakinstructies en het verzorgen van rapportages zowel technisch als financieel. Verder is de afdeling verantwoordelijk voor het plannen en afstemmen van technische activiteiten om deze veilig en efficiënt uit te laten voeren. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime

Maintenance Engineer Electrical / Reliability Engineer

Wil jij een bijdrage leveren aan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de systemen?

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden? 

Wat vragen we? 

Persoonlijke competenties

Je bent een teamspeler die positief en flexibel ingesteld is. Sociaal vaardig en zorgvuldig in de uitvoering van je werk. Je bent dienstverlenend naar interne klanten en je werkt resultaatgericht, proactief en accuraat. Met oog voor detail zie je altijd wanneer er ruimte voor verbetering is en neem je initiatief om dit bespreekbaar te maken.

Wat hebben we jou te bieden?

Waar kom je te werken?
Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.


How to Apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Christian Rietman, Team Leader Maintenance Support, tel: 06-83537550. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partners, via deze link.

Wij verrijken onze teams graag met diverse talenten. Ben je enthousiast over de functie maar matchen je opleiding en ervaring niet volledig? Dan willen we je aanmoedigen om toch te solliciteren. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals