Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Business Analyst

De Information Technology afdeling binnen URENCO Nederland is een dynamische afdeling die onderdeel uitmaakt van het globale Group IT team URENCO. Het beheer van de IT infrastructuur is voor een groot deel uitbesteed aan externe partijen. De groeiende vraag voor digitalisering en innovatie creëert nieuwe initiatieven en projecten op Group en lokaal niveau die de onderliggende technische infrastructuur en het applicatielandschap toekomst bestendig maken. Om de digitale transformatie en groei in goede banen te leiden zijn wij opzoek naar een fulltime:

 

Business Analyst

Help jij ons de Digitalisering en Innovatie behoefte realiseren?

 

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

 

Wat vragen we?

 

Persoonlijke competenties

Daarnaast ben je een gesprekspartner die op verschillende niveaus kan acteren en ben je goed in staat verschillende belangen te combineren. Een technische achtergrond is meer een must dan een pré want je moet het gehele IT landschap kunnen overzien en goed kunnen inschatten wat de impact is van voorgestelde initiatieven en wijzigingen. Daarin ben je volwaardig gesprekspartner om de juiste koers te bepalen en ervoor te zorgen dat alle noodzakelijke acties ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. Dit heeft betrekking op zowel techniek, documentatie als impact op de gebruikers. Je vindt het leuk om bij te dragen aan de ontwikkeling van het team en kunt mensen motiveren. Je kunt je goed inleven in de wereld van je klant en kunt dit ook vertalen naar acties binnen je team.

 

Wat hebben we jou te bieden?

 

Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!


How to Apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Navin Badloe, Information Technology Manager, tel: 0546-545155.

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248. Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Sophie Dijkstra, HR Business Partners, via deze link.

Voldoe je niet aan alle vereisten? De echte fit voor een baan zit niet altijd in je huidige ervaring of opleiding. We streven naar sterke, diverse en complementaire teams, in een inclusieve en authentieke werkplek. Dus als je enthousiast bent over deze functie, maar je eerdere ervaring niet perfect overeenkomt met elke kwalificatie in de functiebeschrijving, raden we je aan om toch te solliciteren. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen en maken we graag kennis met je!

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals