Netherlands Flag
Vacancy: Senior Project Manager (Net Zero Manager)

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Engineering & Projects is onder andere verantwoordelijk voor engineering en de supervisie op projecten op het gebied van nieuwbouw, modificaties, uitbreiding en onderhoud van de UNL verrijkingsinstallaties, hieraan gerelateerde systemen en gebouwen en gebouw gebonden installaties. De afdeling is volop in ontwikkeling en er wordt hard gewerkt aan verdere professionalisering van project organisatie en processen ter verbetering van de voorspelbaarheid van het investeringsportfolio.

Urenco heeft de doelstelling om tegen 2040 CO2 neutraal te zijn. Om dit doel te bereiken zoeken we een Senior Project Manager (Net Zero Manager) die zich volledig richt het ontwikkelen en het beheer  van het net zero project portfolio en zelf als project manager belangrijke investeringen en activiteiten te trekken.

We zijn op zoek naar een fulltime Senior Project Manager (Net Zero Manager)Wil jij een cruciale rol spelen in de verwezenlijking van een CO2 neutraal Urenco?

Wat ga je doen?

Wat vragen we?

Persoonlijke competenties

Wat hebben we jou te bieden?


How to apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Joost Wijnant, Head of Engineering & Projects, tel 0546-545103. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, dan kun je contact opnemen met Sophie Dijkstra, HR Business Partner, tel: 0546-545248.

Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen via ons sollicitatieformulier.

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijst gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.