Skip to main content

Netherlands Flag
Vacancy: Maintenance Coördinator Mechanical 

Maintenance Mechanical (MNT-M ) is binnen de afdeling Maintenance verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt in stand houden van alle mechanische systemen en onderdelen. Op deze manier borgen we de functionaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties binnen Urenco Nederland en bewaken we de veiligheid en continuïteit van het productieproces. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime

 

Maintenance Coördinator Mechanical

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze installaties?  

 

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

 

Wat vragen we?

 

Persoonlijke competenties

 

Wat hebben we jou te bieden?

 

Waar kom je te werken?
Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!


How to Apply

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Tim Dielhoff, Teamleader Mechanical tel: 0546-548218. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545248.Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Elke Tiehuis, Talent Acquisition Business Partner, via deze link.

Wij verrijken onze teams graag met diverse talenten. Ben je enthousiast over de functie maar matchen je opleiding en ervaring niet volledig? Dan willen we je aanmoedigen om toch te solliciteren. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!

Een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

« Back

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals