Skip to main content

Vacancies: Maintenance Coördinator Mechanical

Maintenance Coördinator Mechanical

Salaris: €3,500 - €4,600 per month

Almelo, Overijssel
Vacaturenummer 230721UNL
Locatie Almelo, Overijssel
Salaris €3,500 - €4,600 per month
Uren Permanent, Full time
Dienstverband Vast
Functiegroep Maintenance
Niveau Mid-senior level
Contactpersoon Elke Tiehuis
Email elke.tiehuis@urenco.com
Telefoon +31546545285

Maintenance Mechanical (MNT-M ) is binnen de afdeling Maintenance verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt in stand houden van alle mechanische systemen en onderdelen. Op deze manier borgen we de functionaliteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de installaties binnen Urenco Nederland en bewaken we de veiligheid en continuïteit van het productieproces. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime

Maintenance Coördinator Mechanical

Wil jij een bijdrage leveren aan de optimale betrouwbaarheid en beschikbaarheid van onze installaties?  

 

Wat jij gaat doen

 • Je werkgebied omvat de gebouwgebonden installaties (werktuigbouwkundig). Denk hierbij aan klimaatinstallaties zoals luchtbehandelingskasten, waterbehandeling, verwarming en gebouwbeheersystemen. Alles om het comfort in de gebouwen te waarborgen.
 • Je bereidt werkzaamheden voor en verzorgt de planning en administratieve verwerking in SAP;
 • Je verricht zelfstandig onderhoudswerkzaamheden en begeleidt contractors bij de uitvoering van werkzaamheden;
 • Je signaleert en beargumenteert uit te voeren onderhoud en modificaties;
 • Je ondersteunt bij het opstellen van wijzigingsvoorstellen en voert deze uit door contact te hebben met interne en externe partijen die een ondersteunende en adviserende rol in het onderhoudsproces hebben.

 

Dit is jouw achtergrond

 • Je hebt een MBO diploma niveau 4, bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde;
 • Je bent leergierig en bereid om cursussen te volgen onder andere op het gebied van vacuümtechniek, stralingsbescherming en VCA;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Affiniteit met elektrotechniek is een pré;
 • Je hebt affiniteit met administratieve processen.

 

Als je jezelf moet omschrijven, gebruik je deze eigenschappen

 • Je kunt adequate informatie verzamelen, uit specificaties of tekeningen;
 • Je kunt zelfstandig oplossingen aan dragen en ‘out of the box’ denken;
 • Je bent initiatiefrijk, pro actief en klantgericht;
 • Je kunt goed in teamverband werken;
 • Je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands én communiceert makkelijk op alle niveaus.

 

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een uitdagende rol met goede ontwikkeling- en arbeidsmogelijkheden: wij investeren in wat jij nodig hebt;
 • Een uitstekend startsalaris, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen de € 3500,- - € 4600,-  bruto;
 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 8% vakantiegeld, 4% middenjaarsuitkering, 3% eindejaarsuitkering, een resultaatafhankelijke uitkering en een bijdrage aan de collectieve zorgverzekering;
 • In 2040 opereren we CO2-neutraal! Zelf ook je steentje bijdragen aan duurzaamheid? Onze energiewerkgroep kan altijd nieuwe ideeën gebruiken;
 • Onze personeelsvereniging staat bekend om zijn leuke uitjes en geweldige feestjes;
 • Ruimte om vrijwilligerswerk te doen;
 • Aandacht voor een KERNgezonde versie van jezelf met diverse activiteiten op het gebied van leefstijl, balans en werkplezier.

 

Waar kom je te werken?

Urenco is de spil in een wereldwijd netwerk voor schone energieopwekking. Met ons product, verrijkt uranium, maken kerncentrales CO2-vrije elektriciteit voor 100 miljoen gezinnen, bedrijven en scholen. Urenco heeft zorg voor mens en milieu hoog in het vaandel staan. Onze mensen krijgen energie van hun werk en geven dat door aan anderen. Zij bepalen het succes van de organisatie. Wij doen er daarom alles aan om een diverse en inclusieve organisatie te zijn, waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. De huidige situatie in de wereld heeft geleid tot ontwikkelingen op de verrijkingsmarkt: kerncentrales zoeken naar leveringszekerheid en dat heeft geleid tot een grote toename in de vraag naar ons verrijkt uranium. Als onderdeel daarvan, zetten we in op capaciteitsuitbreiding, onder meer door twee nieuwe verrijkingshallen in Almelo. En daar kunnen we jouw kennis en ambitie goed bij gebruiken!

 

Interesse?

Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen met Tim Dielhoff, Team Lead Maintenance Mechanical, telefoonnummer: 06-53244206. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling Human Resources, tel: 0546-545285. 

Is je interesse gewekt? Dan nodigen wij je uit om je sollicitatie te richten aan Elke Tiehuis, Talent Acquisition Business Partner, via onderstaande sollicitatieknop.


Een persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Verrijk je toekomst, join us!


Alleen ga je sneller, samen kom je verder: wij verrijken onze teams graag met diverse talenten. Ben je enthousiast over de functie maar twijfel je of jouw achtergrond voldoende aansluit? De echte fit voor een functie ligt niet altijd in je ervaring of opleiding. Dan willen we je aanmoedigen om toch door te lezen. Samen kunnen wij kijken of wij jouw profiel passend kunnen maken. Het zijn juist de verschillen tussen collega's die leiden tot verrassende samenwerkingen en innovatieve oplossingen. En dat geeft ons energie! We zijn nieuwsgierig naar jou, je kwaliteiten en je talenten. Misschien ben jij wel de juiste kandidaat voor deze of andere rollen, dus aarzel niet om te solliciteren!

Newsletter

Sign up to our newsletter by entering your email address below.

Back to
the goals